У Черкасах почалось потепління

У Черкасах почалось потепління

Після попереднього тривалого прохолодного періоду, який тривав із 14 червня, в останній день місяця значно потепліло. Температурний фон підвищився до кліматичної норми, а денні температури становили +26+28º, вночі стовпчики термометрів не опускалися нижче +10º. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаського обласного центру з гідрометеорології.

За прогнозом погоди під впливом північних та південних циклонів очікуються періодичні, грозові дощі, які випадатимуть в різних регіонах області, особливо в нічні години. Так, схожі дощі пройдуть 2-4 липня, тому аграріям радимо використовувати «вікна» погожої погоди. Одночасно, така погода стримуватиме зростання класу пожежної небезпеки в екосистемах області. Зростання показника до високого та надзвичайного класу очікується у другій половині липня. Температура повітря в ці дні прогнозується вдень +24+26º, вночі +11+16º.

5-6 липня очікується припинення дощів та підвищення температури повітря в денні години до спекотних значень +32º.

До відома відпочиваючих, температура води в р. Дніпро в районі м. Черкаси почала підвищуватися і на ранок 1 липня становила +20ºС.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x