У Черкаській ОДА скоротили апарат

У Черкаській ОДА скоротили апарат

Про оптимізацію структури облдержадміністрації доповів її голова Юрій Ткаченко, звітуючи про перші 100 днів своєї роботи на посаді.

Повідомляє кореспондент «Нової Доби».

Кабмін встановив граничну чисельність працівників ОДА на 10 % меншу від попередніх років.
Відповідно до цього кількість структурних підрозділів облдержадміністрації зменшено з 19 до 18. Ліквідовано Департамент з суспільно-політичних питань та регіональної політики та управління інформаційної політики та зв\’язків із засобами масової інформації. Натомість утворено Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю. Це дозволило зменшити кількість керівних посад з 6 до 3.

Апарат облдержадміністрації зменшено на 10 одиниць (93 штатних одиниць).

Ліквідовано управління аналітично-організаційної роботи, управління господарсько-фінансового забезпечення, управління документообігу та контролю, відділ прес-служби облдержадміністрації. Утворено управління організаційного забезпечення, відділ документообігу, відділ контролю, відділ фінансового забезпечення, господарський відділ, сектор мобілізаційної роботи.
Як результат, зменшено кількість керівних посад в апараті на 2 начальники управлінь.

Крім цього, кількість заступників голови обласної державної адміністрації зараз становить 3 штатні одиниці, що на 2 одиниці менше ніж у попереднього голови облдержадміністрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x