Монастирищани відсвяткували День міста

Монастирищани відсвяткували День міста

Традиційно в останню неділю червня монастирищани святкують День рідного міста. Воно має славну історію, прадавні традиції ,які бережуть і примножують його жителі. Вони прагнуть, щоб тут завжди панував мир і спокій, добробут і достаток. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Зроблено в місті чимало добрих справ, зокрема водопостачання, ремонт вулиць, освітлення. На балансі міської ради три дитячих садки, де забезпечено комфортні умови для проживання дітей. Не обділені увагою і ветерани війни та праці.

Голова райдержадміністрації Олег Недогода, вітаючи мешканців міста зі святом, відзначив, що це свято всіх, для кого Монастирище стало долею: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. У ці дні кожен з нас відчуває себе частиною великої родини.

Найбільша гордість міста – його мешканці. Саме вони створили для нас цю спадщину. Усі досягнення, якими багате місто, складаються зі щоденної праці, знань і талантів його мешканців.З усією відповідальністю можна сказати: місто має усі можливості для процвітання, свого успішного поступу в майбутнє. Попереду – багато роботи, багато планів.

Почесними грамотами, подарунками були нагороджені монастирищани у різних номінаціях, а учасники художньої самодіяльності дарували всім українські пісні. В програмі свята була козацька каша, святковий ярмарок, виставка вишиванок, відкриття «Галявини казок» в дитячому парку. А ще – музичне вітання в підтримку єдності України від Наталії Валевської.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x