У Черкасах проходить виставка фотографій Максима Григорьева

У Черкасах проходить виставка фотографій Максима Григорьева

Перша виставка триває з 28 червня по 12 липня на четвертому поверсі ТРЦ «Любава» «Творчій портрет – новий погляд» Максима Григорьева. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

– Фотографія, можливо, і не здатна показати більше, ніж бачать наші очі, але вона, точно, може показати, як мало ми помічаємо навколо себе … Тому було задумано серію виставок творчіх фотографів у ТРЦ Любава – думаю це цікаво місянам і важливо для художників – а значить у цьому є зміст!

На виставці представлені роботи Максима Григорьева, молодого черкаського фотографа. Фотомистецтвом зацікавився у 2010 році. Проходив навчання на поглиблених курсах Харківської школи ІЦФ, після проходив стажування у Європейських країнах.Улюблений жанр: Портрет. Улюблений фотограф: Моника Ekiert Jezusek

– Фотографія цікава багатьом людям, але для мене це стало, навіть, більш зручним способом самовираження. Мені завжди більше подобалось зображувати на фото людей, ніж, наприклад, натюрморт або архітектуру та т.ін. Вже, як три роки я живу фотомистецтвом та маю велике бажання до цього, а фантазія і своє відчуття образу, сподіваюсь не зупинять мене на досягнутому ! – говорить Максим Григорьев.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x