Проїзд у маршрутках в Черкасах становитиме 3 гривні

Проїзд у маршрутках в Черкасах становитиме 3 гривні

Рішення про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті м. Черкаси прийнято на засіданні міського виконавчого комітету 3 липня ц.р. Відповідно до нього, із 7 липня проїзд у міських маршрутках становитиме 3 гривні. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

Ще на початку квітня до департаменту економіки та розвитку надійшли звернення перевізників із проханням підвищити вартість проїзду в міському пасажирському транспорті, оскільки з початку 2014 року відбулось суттєве підвищення цін на автогуму та запасні частини (в межах 50-60%), пальне (в межах 45-60%), на інші складові собівартості перевезень.

23.04.2014 в засобах масової інформації було оприлюднено проект регуляторного акту «Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті м.Черкаси».
Підняття вартості тарифу було темою громадського обговорення 25 червня ц.р.

Зрештою, після ґрунтовного аналізу економічної ситуації, в якій опинилися міські перевізники, та з метою стабільної роботи міського пасажирського транспорту і недопущення зривів його роботи, члени міського виконавчого комітету проголосували за вищезазначенне рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x