Звенигородські юнаки п’яті в турнірі пам’яті Сергія Коломійченка

Звенигородські юнаки п’яті в турнірі пам’яті  Сергія Коломійченка

Юні футболісти Звенигородського «Старту» вибороли п’яте місце на юнацькому турнірі команд 2003-2004 р.н. пам’яті Сергія Коломійченка, котрий днями проходив у Іллічівську. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У змаганнях брали участь вісім команд. Команди були розбиті на дві групи, проводили свої матчі на полі зі штучним покриттям розмірами 60/40, кількість гравців 8+1.

Група «А»: Кремінь (Кременчуг), ДЮСШ-9-Атлетік (Одеса), Іллічівськ (Іллічівськ), Старт (Звенигородка).

Група «В»: Голкіпер (Запорожжя), Чорне Море (Одеса), Дунай (Ізмаїл), ФК Одеса (Одеса).

Протягом п’яти ігрових днів юні футболісти відіграли п’ять ігор в яких здобули дві перемоги та в трьох зустрічах зазнали поразки.

Першу гру в групі юні футболісти «Старту» грали проти «Креміня» із Кременчуга, в якій зазнали поразки з рахунком 0-3. Втім футболісти «Старту» мали мінімум чотири стовідсоткових шанси забити гол в ворота суперника.

Другий ігровий день турніру відкривали команди Іллічівця та Звенигородки, де явним фаворитом були гравці із Іллічівця, які протягом всього турніру не пропустили жодного м’яча та громили своїх суперників. Але звенигородчани дали справжній бій та поступились в напруженій боротьбі з рахунком 2-4 (відзначилися Діянчук Дмитро, Нагірний Артем).

У третьому матчі \”Старт\” зустрічався з колективом \”ДЮСШ-9-Атлетік\”. Гравці ДЮСШ-9-Атлетік підсилившись новими гравцями, яких не було в перших двох зустрічах зуміли притиснути юних гравців «Старту» до своїх воріт та в першому таймі забити чотири м’ячі. У другому таймі гравці «Старту» зуміли забити два м’ячі, (дублем відзначився Савенко Владислав), але й пропустили стільки же. Матч закінчився із загальний рахунком 6-2 на користь «ДЮСШ-9-Атлетік».

Четвертий день розпочався з полуфіналів в яких гравці «Старту» грали за 5-8 місце проти команди «Чорне Море», яка зайняла третє місце в групі «Б». Гравці «Старту» впевнено перемогли суперників з рахунком 5-1 (відзначилися Савенко -2; Діянчук -2; Осадчий). Таким чином, «Старт» вийшов до стикового матчу за 5-те місце проти команди «Кремінь». Перемогу із рахунком 4-3 святкували гравці із Звенигородки. Юні футболісти із Звенигородки прагнули взяти реванш за прикру поразку в першій грі групового етапу. Саме через це вони впевнено розпочали гру й вже до середини першого тайму забили три м’ячі. Відзначилися Савенко-2,Осадчий. На прикінці першого тайму гравці з Кременчуга зуміли забити м’яч, на що стартовці зразу забили гол у відповідь, дальнім ударом відзначився Діянчук. В другому таймі гравці із Кременчуга зуміли забити два м’ячі та скоротити рахунок до мінімума.

Матч за 3 місце: «Дунай» – «ФК Одеса» 1-0
Фінал: «Іллічівськ» – «ДЮСШ-9-Атлетік» 6-0

Юні гравці Звенигородського «Старту» дуже вдячні Голові Районої Ради Кучеру Володимиру Петровичу, Директору «Урожай» Васєцькому Олегу Володимировичу за вагому підтримку команди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x