Ткаченко: Бюджет області має бути прозорим та публічним

Ткаченко: Бюджет області має бути прозорим та публічним

Бюджет області має бути прозорим та публічним, а громадськість, відповідно, має володіти інформацією стосовно його дохідної та видаткової частин. Таку думку під час зустрічі з колективом публічного акціонерного товариства «АЗОТ» висловив голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ОДА.

– Зараз ми почали публічно звітувати перед громадою стосовно обласного бюджету, щоб усі охочі могли побачити його доходи і витрати. Люди повинні знати, для чого беруть ті чи інші кошти, на що їх витратять і зрештою до чого це призведе, – зазначив Юрій Олегович. – Зокрема, працюємо і над оптимізацією витрат, особливо на владу. Таким чином нам вдалося зекономити понад сім мільйонів гривень та спрямувати їх на соціальні проекти.

Під громадським контролем, зазначив очільник області, мають проходити й тендерні процедури.
Водночас, зазначив, що бачить подальшу співпрацю з найбільшим підприємством області й через позаштатного радника, який би міг працювати з головою ОДА на громадських засадах.

– Я запрошую до себе радником із питань промисловості того представника «Азоту», якого обере колектив, – зазначив Юрій Олегович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x