Черкаські веслувальники 12 разів прославляли рідне місто на чемпіонаті України

Черкаські веслувальники 12 разів прославляли рідне місто на чемпіонаті України

Чемпіонат України з веслування на байдарках та каное серед юнаків та дівчат 1998-2001 років народження з 25 по 28 червня проходив у Ковелі (Волинська область). Понад 500 спортсменів представили команди 19-ти областей України. Честь Черкас на змаганнях відстоювали вихованці дитячо-юнацької спортивної школи з веслування. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

З напутніми словами до юних спортсменів на церемонії відкриття змагань звернулися представники влади, оргкомітету першості та судді, серед яких голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт. Учасники змагань хвилиною мовчання вшанували пам\’ять українських воїнів, які полягли в ході АТО.

Черкаські веслувальники 12 разів піднімались на п\’єдестал пошани чемпіонату України. Найбільшу кількість нагород з черкасців здобув Ігор Совгира – дві золотих у байдаці-двійці на 1000 м і на 200 м та одну срібну нагороду в одиночці на 1000 м.

Найменша представниця нашої команди Валерія Шарова також тричі піднімалась на п\’єдестал пошани – в каное-одиночці на 200 м вона була другою та третьою на дистанції 500 м, а в естафеті 4х200 м в байдарці спортсменка зайняла третю сходинку.

Олена Бакун та Влада Руденко завоювали бронзу у байдарці-двійці на дистанції 200 м та бронзу в естафеті 4х200 м. Марія Кобилинська приміряла бронзу в естафеті 4х200 м у байдарці-одиночці. Також «золото» нашій команді принесла Дар’я Пелипась у байдарці-двійці на дистанції 200 м.

Окрім Черкас нашу область на змаганнях представили спортсмени Сміли та Умані.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x