Канівчанин обкрадав місцевих жителів

Канівчанин обкрадав місцевих жителів

Оперативники Канівського міського відділу міліції затримали чоловіка, який протягом двох днів обікрав двох місцевих жителів. Зловмисника затримано, йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі міліції.
До Канівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 31-річного місцевого жителя про крадіжку болгарки та перфоратора з приміщення його гаража. Згодом до чергової частини звернувся 26-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку з автомобіля, невідомий вкрав акумулятор та магнітолу. В обох випадках на місця події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу.

Працюючи над розкриттям кримінальних правопорушень, працівники міліції опитували можливих свідків подій та перевіряли осіб, які раніше мали проблеми з законом. Так, під час спілкування з раніше судимим 32-річним місцевим жителем правоохоронці помітили, що чоловік помітно нервує та плутається в показах. Зрозумівши, що ввести в оману працівників міліції йому не вдається, у всьому зізнався.
Він розповів, що дійсно вчинив дві крадіжки. Зловмисник ходив «на справу» вночі, завжди маючи при собі необхідний інструмент. Спочатку обікрав гараж, який був розташований у відлюдному місці, а потім автомобіль, що стояв біля будинку. Викрадені речі ховав неподалік на закинутому будівництві. Частину речей встиг продати за низькою ціною, іншу – вилучили працівники міліції.

За цим фактом слідчим відділенням Канівського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові обрана міра запобіжного заходу – домашній арешт. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x