Валентина Коваленко відвідала прикордонників-резервістів

Валентина Коваленко відвідала прикордонників-резервістів

Голова обласної ради Валентина Коваленко відвідала Навчальний центр Державної прикордонної служби України, куди прибув голова Держприкордонслужби Микола Литвин. Разом з т.в.о. начальника Центру Ігорем Павловим вони перевірили стан підготовки й доукомплектування прикордонних резервів, які будуть направлені для посилення українсько-російського кордону. Про це «Новій Добі» повідомили в обласній раді.

Присутні поцікавилися рівнем бойової готовності особового складу резервістів, їхнім морально-психологічним станом та готовністю до захисту державного кордону.

Як відзначив виконувач обов’язків начальника Центру Ігор Павлов, усі військові демонструють високий рівень бойової підготовки, психологічну стійкість та готовність захищати рубежі рідної країни від ворога.

До того ж, як зауважили командири-інструктори прикордонників, підготовка резервів велася з урахуванням нових тактичних обставин, на основі досвіду ведення прикордонної служби в умовах війни. Присутнім було продемонстровано програму підготовки оперативно-бойових застав. В ній, враховуючи досвід ведення бойових дій, відбулося переопрацювання програм підготовки та впровадження в навчальний процес практичної складової щодо тактики дій підрозділів в умовах загострення обстановки. Зокрема, було введено в дію програму підготовки снайперів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x