У Черкасах відкрили Музей податкової служби

У Черкасах відкрили Музей податкової служби

Колекція старовинних купюр і монет, печатка відомої поміщиці Катерини Балашової, арифмометр, перший мікрокалькулятор, побутовий комп’ютер та зразки фальсифікату – ці та інші експонати можна побачити у оновленому музеї історії державної податкової служби Черкаської області. Його відкрили на шостому поверсі будівлі головного управління Міністерства доходів і зборів у області. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі ОДА.
Сама ж виставкова зала цього музею поділена на дві частини: в одній – історія розвитку служби, в іншій – досягнення і результати щоденної праці податківців. Експонати для свого музею збирали силами самих співробітників податкової.

Символічну червону стрічку на відкритті музею 4 липня перерізали перший заступник міністра доходів і зборів України Ігор Білоус, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко та виконувач обов’язків начальника головного управління Міндоходів у області Володимир Коломієць.
Як зауважив очільник області, такі музеї потрібні й для того, щоб брати все краще від минулого й будувати майбутнє.
Побувати в цьому музеї історії може будь-хто, каже завідувач сектору інформаційно-комунікаційного відділу Олена Заскальна. А в майбутньому, сподіваються його творці, музей розширить свої межі й із суто податкового стане ще й платників податків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x