Депутатські комісії міської ради провели засідання

Депутатські комісії міської ради провели засідання

У міській раді відбулося засідання трьох постійних депутатських комісій: з питань охорони здоров\’я, материнства, дитинства, сім\’ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту (голова комісії – «вільний демократ» Олег Роскопін); з питань стратегічного розвитку, бюджету, фінансів, зовнішньоекономічної діяльності, інвестицій, тарифів та регуляторної політики (голова комісії – «вільний демократ» Олег Ліходькін) та з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики, регламенту, інформації, законності та правопорядку (голова комісії – Юрій Сас від ВО «Солідарність»). Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі міської ради.

Депутати всіх трьох комісій погодили питання утворення виконавчого комітету та склад заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Зокрема, – кандидата на посаду першого заступника міського голови Владислава Вакуленка та заступників міського голови з цих питань Юрія Гончарова, Олександра Ільченка, Миколу Кудрявцева. Посаду міського голови – керуючого справами виконавчого комітету також передбачено у складі міського виконавчого комітету, втім, претендента на цю посаду на засідання комісій не було представлено.

Також депутати підтримали кандидатуру Андрія Кондратенка на посаду секретаря Черкаської міської ради.
Після детального вивчення та обговорення суті питань порядку денного своїх засідань члени комісій прийняли щодо них відповідні рішення.

Аналізуючи підсумки проведення перших засідань 5 постійних депутатських комісій, можна зауважити, що депутати визначилися з майбутнім не лише кількісним, а і персональним складом міського виконавчого комітету та кандидатурою на секретаря міської ради. Більшістю голосів було підтримано і частину інших проектів рішень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x