Представники духовенства відвідали Черкаський батальйон тероборони

Представники духовенства відвідали Черкаський батальйон тероборони

У рамках духовної підтримки Збройних Сил України відбулася поїздка представників духовенства Черкаської єпархії УПЦ КП до дислокації Черкаського батальйону територіальної оборони в район м. Котовськ Одеської обл. У поїздці взяв участь митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан та обласний військовий капелан прот. Анатолій Лєщєнко. Про це «Нову Добу» поінформували в Черкаській єпархії УПЦ КП.

Воїнам було продемонстровано відео та фотоматеріали з передової АТО, проведено роз’яснювальну бесіду про негативний вплив ідеології «Руського Міра» на розпалювання сепаратизму та залучення українців у терористичну діяльність на Сході України. Також було роздано дитячі листи і малюнки, відслужено молебень за Україну, за поранених та загиблих воїнів та освячено бійців і військове розташування з технікою і зброєю. Під час спілкування було вияснено проблеми, що існують та волонтери розпочнуть роботу по їх вирішенню.

Наразі в Черкасах вирішено сформувати волонтерську координаційну раду «Православна служба тилу», у якій збирати інформацію про потреби військових, та дії волонтерів Черкащини по їх вирішенню та надавати цю інформацію для тих, хто бажатиме допомогти нашим Збройним Силам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x