На вихідних у Черкасах пройшли змагання з акватлону та триатлону

На вихідних у Черкасах пройшли змагання з акватлону та триатлону

Два дні у Черкасах спортсмени із 12 областей України змагалися у плаванні, бігу та їзді на велосипеді. Наше місто приймало Чемпіонати України з акватлону, триатлону в естафетах та Дитячу триатлонну лігу. Визначали найкращих у цих видах спорту серед 240 учасників із Черкас, Донецька, Луганська, Запоріжжя, Дніпропетровська, Житомира, Києва, Полтави, Одеси, Львова. Близько 50 учасників змагань представляли Черкаси. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

У суботу 5 липня відбувся Чемпіонат України з акватлону серед чоловіків та жінок різних вікових груп. Учасники долали відстань у воді, а потім бігли дистанцію вулицею Гагаріна та Замковим узвозом.

У групі «Еліта та молодь до 23 років» чемпіонами України з акватлону стали запорожець Сергій Курочкін та Інна Рижих із Дніпропетровська. Чемпіон Європи 2014 року з акватлону, черкасець Олексій Сюткін посів друге місце.

Також цього дня у Долині троянд пройшла Дитяча триатлонна ліга, в якій брали участь атлети віком від 7 до 12 років.

У неділю 6 липня 19 команд по 4 учасники змагалися за призові місця Чемпіонату України з триатлону в естафетах, який відбувався на території пляжу «Рів`єра» та вул. Гагаріна. Переможцями цих змагань стали представники Житомирської області, другими прийшли спортсмени з Дніпропетровщини, третє місце виборола черкаська команда.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x