На Черкащині змагались кращі жокеї України

На Черкащині змагались кращі жокеї України

Найвправніші жокеї Черкащини змагалися за звання кращого на традиційному чемпіонаті України із кінного спорту. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Напередодні у Жашкові завершилася традиційна всеукраїнська першість з кінного спорту серед юнаків та юніорів (конкур). Це змагання з подолання перешкод верхи на коні. Поборотися за звання найшвидших та найвправніших завітало близько сотні учасників. Змагання тривали протягом двох днів.

За головні нагороди кінної першості боролися змагальники із 9 областей України. Спортсмени змагалися у п’яти різних категоріях, а саме: «діти», «юнаки», «юніори», «аматори», «дорослі». Залежно від категорії, в якій змагалися спортивні пари, висота перешкод зростала від 100 см до 140 см.

У підсумку, на п’єдестал першості зійшли вихованці міської спортивної організації ФСТ «Динамо», які гідно відстояли честь нашого міста на цій обласні першості. Зокрема, не було рівних на першому маршруті черкащанину Едуарду Слободенюку. Срібло чемпіонату виборов ще один динамівець Артем Поліщук.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x