У Драбові на координаційній нараді обговорили жнивну кампанію

У Драбові на координаційній нараді обговорили жнивну кампанію

Щотижнева координаційна нарада відбулася 7 липня у Драбові. Очолив захід голова райдержадміністрації Сергій Поволоцький. Проведення жнив та інші проблеми району обговорили голова районної ради Володимир Дзега, заступник голови районної ради Тетяна Богославець, керівники місцевих підприємств та структурних підрозділів райдержадміністрації. Про це інформує прес-служба Драбівської районної ради.

Одним із основних питань, що розглядались під час наради, було проведення жнивної кампанії. Зокрема, голова районної ради Володимир Дмитрович Дзега наголосив, що «успішне проведення жнивної компанії є на сьогодні питанням номер один. Від злагодженості дій, професійного підходу та відповідального ставлення кожного залежить якість і кількість цьогорічного врожаю».
Зазначимо, що станом на 4 липня 2014 року посіви ранніх зернових скошено та обмолочено на 130 гектарах. На токи місцевих господарських виробників усіх форм власності надійшло 400 тонн зерна. З кожного гектара намолочують у середньому по 32,5 центнера. Найактивніше розпочали жнива ТОВ АПК Степ і ТОВ Агропром, які мають і найвищу врожайність – 50 ц/га.
З-поміж інших обговорених питань можна виокремити такі: підсумки розвитку галузі тваринництва у І півріччі 2014 року, проведення заходів щодо легалізації ринку праці та зростання середньої заробітної плати в районі, моніторинг цін на основні продукти харчування у населених пунктах району.
Підсумовуючи результати заходу, голова районної ради та голова райдержадміністрації акцентували увагу на необхідності виконання планових завдань щодо соціально-економічного розвитку району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x