У Ватутіно зловмисник викрав електрокабель

У Ватутіно зловмисник викрав електрокабель

Дільничному інспектору міліції знадобилася година, щоб встановити затримати крадія електрокабеля та електроопори з одного із дачних кооперативів міста Ватутіно. За цей час чоловік вже встиг продати кабель. Своїми діями зловмисник завдав збитків на суму 4500 гривень. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в черкаській області.

У Звенигородський райвідділ міліції звернувся електрик дачного кооперативу із заявою про крадіжку. Чоловік повідомив, що вночі невідомий викрав 20 метрів двохфазного електропроводу та електроопору, чим знеструмив значну частину дачних будинків.

Дільничний інспектор міліції, в підпорядкування якого входить дана територія, першим приїхав на місце події. Міліціонер спочатку поспілкувався із свідками та перевірив місцеві пункти прийому металобрухту. В ході проведених заходів він дізнався, що в день вчинення кримінального правопорушення свідки бачили, як з кооперативу виїжджала машина, повністю завантажена кабелями. Завдяки спостережливості громадян вдалося встановити марку машини та її номерні знаки. Після цього знайти власника автівки не склало труднощів. Дільничний інспектор застав керманича в одному із магазинів міста Ватутіно та запросив його до Ватутінського міськвідділу для дачі пояснень.
Під час розмови із працівниками міліції він розповів, що на вчинення крадіжки зважився через брак коштів. Вночі зайшов на територію дачного кооперативу, відключив подачу електроенергії в трансформаторній будці, заліз на стовп і обережно відрізав кабель. Викрадене завантажив у машину, відвіз у Ватутіно та продав місцевому жителю.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x