У Черкаській РДА обговорили підготовку до опалювального сезону

У Черкаській РДА обговорили підготовку до опалювального сезону

Голова Черкаської державної адміністрації провів 7 липня 2014 року координаційну нараду на якій обговорено питання: про стан підготовки об’єктів соціальної сфери та житлового-комунального господарства до опалювального періоду 2014-2015 року. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській РДА.

Під час наради було розглянуто стан підготовки до зими об’єктів соціально-культурної сфери, закладів освіти, культури, комунальних служб. Начальник управління економіки райдержадміністрації Олена Танцюра доповіла, що розпорядженням голови районної державної адміністрації від 20.05.2014 №129, затверджено заходи та створено оперативний штаб з підготовки об’єктів до зими.

На балансі КП «Теплових мереж Черкаського району» знаходиться 9 котелень, готовність до опалювального періоду яких становить 30 %. На котельнях підприємства знято для повірки засоби вимірювання, проведено ремонт мережних насосів, ремонт запірної арматури, проведено заміри опору ізоляції та інші роботи. Також проведено заміну 250 м тепломережі в с. Геронимівка.

Директор комунального підприємства теплових мереж Володимир Стеблина доповнив, що роботи проходять відповідно до затвердженого плану, передбачено встановити 4 вузли обліку теплової енергії. Підприємством ведуться переговори з інвесторами щодо залучення коштів на реконструкцію застарілого обладнання котелень на нове енергозберігаюче (котли на твердому паливі).

Про підготовку об’єктів до опалювального сезону поінформували – заступник начальника відділу освіти районної державної адміністрації Людмила Григорчук, головний лікар комунального закладу «Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Черкаської районної ради Анатолій Коваленко, головний лікар Черкаської районної лікарні Микола Гуськов, спеціаліст I категорії відділу культури та туризму райдержадміністрації Олена Поліна, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Чубань.
Як, зазначили виступаючі, що відповідні роботи з підготовки до опалювального сезону будуть продовжуватися, згідно із затвердженим планом заходів райдержадміністрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x