Навчальний центр при Черкаській колонії №62 відзначив 10-річчя

Навчальний центр при Черкаській колонії №62 відзначив 10-річчя

10-ліття відзначив 8 липня навчальний центр при Черкаській виправній колонії №62. На честь ювілею відбулися урочисті збори.

Перший ювілей відсвяткував сьогодні навчальний центр при Черкаській виправній колонії №62. Привітали заклад директори профтехучилищ Черкащини, представники Департаменту освіти і науки ЧОДА, Черкаського обласного навчально-методичного центру професійно-технічної освіти. Про це повідомляє власний кореспондент \”Нової Доби\”.
Навчальний центр для в’язнів був створений у 2004 році з метою сприяння соціальній адаптації ув’язнених. Статус центру – державний професійно-технічний заклад другого атестаційного рівня.
Станом на сьогодні навчальний заклад здійснює професійну підготовку за професіями: токар, слюсар механоскладальних робіт, електрогазозварник, столяр-будівельник, швачка, електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж. Щороку кожну спеціальність опановує п\’ятнадцять осіб, тобто щорічна кількість випускників центру – близько дев’яноста. Свої навички та вміння випускники відточують на підприємствах, створених при колонії.
Навчальний центр при Черкаській колонії №62 відзначив 10-річчя

Директор навчального центру Джаліль Азізов наголосив, що головним завданням очолюваного ним колективу є підготовка учнів до професійної діяльності після виходу на свободу. Але часто роботодавці не хочуть наймати колишніх в’язнів. Директор вважає, що в таких випадках важливо дати людині шанс реалізуватися у професії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x