Драбівські владні органи домовилися про економічну співпрацю

Драбівські владні органи домовилися про економічну співпрацю

Нарада щодо економічного розвитку Драбівського району відбулася 8 липня. На ній представники владних органів обговорили подальші спільні дії для покращення добробуту Драбівщини. Про це \”Нову Добу\” інформує сайт Драбівської районної ради.

Нараду зініціювали голова районної ради Володимир Дмитрович Дзега та голова районної державної адміністрації Сергій Поволоцький. Взяли участь у заході Президент черкаської торгово-промислової палати Сергій В’ячеславович Першин та керівник Черкаського регіонального центру з інвестицій та розвитку Дмитро Сергійович Виноградов. Були також запрошені керівники установ та організацій району, структурних підрозділів райдержадміністрації, представники громадськості та засобів масової інформації.
Відкрив нараду голова районної ради Володимир Дзега. За його словами, зустріч зумовлена однією спільною метою – економічним розвитком та покращенням добробуту жителів Драбівщини. Учасники наради обговорили проект Стратегії територіального розвитку Драбівського району до 2020 року, основні положення якої представив начальник відділу з питань майна районної комунальної власності районної ради Максим Валерійович Матвійчук. В основу розробки Стратегії покладено передовий досвід економічного і соціального розвитку територій, методичні рекомендації Швейцарсько-українського проекту підтримки децентралізації в Україні DESPRO.
Заключним етапом заходу стало урочисте підписання Угоди про співпрацю між Драбівською районною радою, районною державною адміністрацією та Черкаським регіональним центром з інвестицій та розвитку та Меморандуму про співробітництво з Черкаською торгово-промисловою палатою.
Угода та Меморандум передбачають поліпшення інвестиційного клімату, залучення інвестицій, підготовку і реалізацію на території Драбівського району пріоритетних проектів та мають на меті підтримку товаровиробників району в умовах здійснення ринкових перетворень та процесів міжнародної конкуренції та глобалізації торгівлі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x