Золотоніські оперативники затримали грабіжників підприємства

Золотоніські оперативники затримали грабіжників підприємства

120 тисяч гривень збитку завдали крадії одному із золотоніських підприємств. Злочинців затримала міліція, за вчинене крадіям загрожує до шести років позбавленням волі. Про це повідомляє прес-служба УМВС у Черкаській області.

До Золотоніського міськвідділу міліції звернувся 77-річний приватний підприємець та повідомив про крадіжку зі складського приміщення свого підприємства. Зловмисники викрали декілька електродвигунів та кисневих балонів, зварювальний апарат, дві компресорні установки, кран-балку, інші електроінструменти та металеві вироби, а також пошкодили електрощитову, викравши з неї прилади в яких містилися дорогоцінні метали. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу.

Спілкуючись з потерпілим, правоохоронці з’ясували, що підприємство тимчасово не працює і його охороняють собаки. Тому коли саме вчинено крадіжку, потерпілий сказати не міг.

Під час перевірки одного з місцевих пунктів заготівлі металобрухту, міліціонери виявили частину крадених металевих предметів. Працівники пункту описали зовнішність тих, хто здав ці об’єкти на брухт. Таким чином стало зрозуміло, що до вчинення крадіжки причетні місцеві жителі віком 21 та 31 рік. Зловмисників затримали та доставили до міськвідділу міліції.

Чоловіки розповіли, що ніде не працюють, а в такий спосіб вирішили заробити на життя. Те, що підприємство не працює і там нікого немає, вони знали заздалегідь. Красти ходили кожної ночі протягом тижня. Спочатку перевозили крадене велосипедом, а потім на власному автомобілі. Вдома розбирали здобуте та здавали на металобрухт. Отримані кошти ділили порівну та витрачали на особисті потреби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x