Побив і пограбував христинівця, коли той ночував у гостях

Побив і пограбував христинівця, коли той ночував у гостях

Житель міста Христинівка викрав гроші у потерпілого та завдав йому тілесних ушкоджень. Правоохоронці затримали зловмисника. За вчинення кримінального правопорушення йому загролжує позбавленням волі на строк до чотирьох років. Про це інформує “Нову Добу” прес-служба УМВС у Черкаській області.

До Христинівського райвідділу міліції звернувся 46-річний місцевий житель. Чоловік розповів правоохоронцям, що гостював у свого знайомого. Коли господар поїхав у справах, гість ліг перепочити та не зачинив двері. Прокинувся від болю – невідомий чоловік наніс йому декілька ударів, забрав 800 гривень, які лежали в кишені його штанів та швидко зник. Хто був цей чоловік, потерпілий не знав.

Місцеві жителі бачили як у час пограбування з будинку, де напали на потерпілого, виходив 49-річний місцевий житель, який в минулому мав проблеми з законом та неодноразово притягувався до відповідальності. Встановивши адресу підозрюваного, працівники міліції завітали за його місцем проживання. Побачивши на своєму порозі людей у формі, чоловік зрозумів, що його викрито і зізнався у вчиненому.

Зловмисник розповів, що завітав до свого знайомого у справах. Зайшовши до будинку, побачив там чоловіка, який спав та вирішив його пограбувати. Завдавши потерпілому декілька ударів, забрав у нього кошти та втік.

Зараз правоохоронці встановлюють причетність чоловіка до вчинення інших кримінальних правопорушень. Слідчим відділенням Христинівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x