У Ватутіному змагалися за Кубок «Ретро»

У Ватутіному змагалися за Кубок «Ретро»

Обласний турнір Кубок «Ретро» серед дітей двох вікових груп 2003–2005 р. н. і 2005–2007 р. н. пройшов 6-го липня у Ватутіному. У молодшій віковій групі взяли участь команди «Ретро» і «Ретро-2» м. Ватутіне, «ДЮСШ» м. Звенигородка і «Фортуна» м. Христинівка. Про це «Нова Доба» дізналася на «Черкаському спорті».

Учасники змагань показали хороший, технічний футбол. Проте перемога дісталася команді «Фортуна» м. Христинівка. У старшій віковій групі змагалися команди «Ураган-1» і «Ураган-2» м. Черкаси, «Фортуна» м.Христинівка і «Ретро» м. Ватутіне.

Діти, незважаючи на свій вік (9–11 років), показали дуже гарну підготовку та майстерність володіння м’ячем. Впевнену перемогу в змаганнях здобула команда «Фортуна» м. Христинівка, забивши своїм суперникам в трьох іграх 20 голів, пропустивши 1.

Найкращим бомбардиром в молодшій віковій групі став Володимир Мітасов («Фортуна» м. Христинівка), який забив 7 голів, в старшій віковій групі – Дмитро Діянчук («Фортуна» м. Христинівка), який забив 12 голів; найкращим гравцем в молодшій віковій групі став Женя Король («Ретро» м. Ватутіне), в старшій віковій групі – Давид Дубовий («Ретро» м. Ватутіне); найкращим воротарем у старшій віковій групі став Ілля Кочан («Ураган-1» м. Черкаси).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x