Чигиринські ветерани-«афганці» зібрали гроші для військових

Чигиринські ветерани-«афганці» зібрали гроші для військових

Нещодавно Чигиринська районна організація ветеранів Афганістану проводила в селах Медведівка, Боровиця та місті Чигирин акцію по збору коштів на потреби Української армії. На захід був запрошений заступник голови обласної спілки ветеранів Афганістану Олег Григорович Остапенко.

Було зібрано вісім тисяч двісті шістдесят одну гривню. На зібрану суму було придбано 5 рацій, 5 комплектів гарнітур до рацій, картки поповнення мобільного зв’язку. Про це «Новій Добі» повідомив голова Чигиринської районної спілки ветеранів Афганістану Олександр Алєксєєвець

5 липня делегація від Спілки «афганців» у складі 10 осіб, серед яких голова Спілки Олександр Алєксєєвець, член Спілки Сергій Жилка, музиканти з гурту «Застава» – Василь та Ольга Мартиненки, Олександр Мажар, Руслан Скриль, Юрій Данилюк, Владислав Клименко, Валерій Бортник та відеооператор Анатолій Дешевенко прибули в батальйон «Черкаси». Там в 2-ій роті служать 14 бійців з Чигиринського району.

На прохання наших земляків, для підняття бойового духу в батальйоні, був організований концерт гурту «Застава». А ще передано рації, гарнітуру до рацій, картки поповнення мобільного зв’язку, малюнки від дітей та продукти харчування.
Чигиринські волонтери теж допомогли коштами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x