На Кам’янщині жінку пограбували на ринку

На Кам’янщині жінку пограбували на ринку

Залишивши на декілька хвилин свою сумку без нагляду, жінка залишилась без мобільного телефону. Крадія мобілки затримано та доставлено до райвідділу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського районного відділу міліції зателефонувала 44-річна жителька одного із сіл району та повідомила, що її обікрали на одному із ринків міста. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що разом з чоловіком приїхала до міста на ринок купити продукти харчування. Коли вона розплачувалась за покупки, сумочка на міть залишилася відкритою, і в цей момент відбулася крадіжка її мобільного телефону. Жінка відбила телефон з рук крадія, але затримати його їй не вдалося. Він швидко зник у натовпі. ЇЇ чоловік разом із небайдужими перехожими намагалися наздогнати зловмисника, але той вскочив в перший ліпший автобус, який їхав за місто та зник.

Працівники міліції уважно вислухавши потерпілу та спільно з працівниками ДАІ розпочали оперативно-розшукові заходи. Автомобіль слідчо-оперативної групи райвідділу швидко наздогнав автобус, в якому зловмисник намагався втекти від кримінальної відповідальності. 29-річного раніше судимого жителя сусідньої області було затримано та доставлено до райвідділу для дачі показів. В кабінеті слідчого чоловік розповів, що приїхав в місто до своєї знайомої в гості. Витративши всі свої збереження, вирішив підзаробити крадіжкою, але скоїти задумане зловмиснику завадила пильна потерпіла.

За даним фактом слідчим відділенням Кам’янського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 (Замах на злочин) та частини 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x