При Христинівській РДА сформували громадську раду

При Христинівській РДА сформували громадську раду

Установчі збори щодо утворення громадської ради при Христинівській райдержадміністрації. Відбулися вчора, 10 липня. Про це «Новій Добі» повідомили у відділі суспільно-політичних питань та регіональної політики райдержадміністрації.

В установчих зборах взяли участь: голова Христинівської районної ради Олександр Коваль, перший заступник голови Христинівської РДА Віктор Підвальний, заступник голови Христинівської РДА Юрій Коцюба, керівник апарату райдержадміністрації Станіслав Пилипишин, начальник відділу суспільно-політичних питань та регіональної політики апарату райдержадміністрації Людмила Своєволіна та уповноваженні представники від інститутів громадянського суспільства (ІГС).

Створена громадська рада є консультативно-дорадчим органом для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами і врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Під час зборів було проведено відкрите голосування для обрання нового складу громадської ради.

До складу громадської ради при Христинівській райдержадміністрації увійшли 8 осіб, переважно це очільники найвпливовіших громадських організацій району.
Присутні представники ІГС обрали дату наступних зборів, вони відбудуться 17 липня 2014 року в Будинку рад, та проголосували за перелік питань, що будуть розглянуті

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x