Валентина Коваленко зустрілася з міліціонерами, які повернулися з зони АТО

Валентина Коваленко зустрілася з міліціонерами, які повернулися з зони АТО

Учора, 10 липня 2014 року голова обласної ради Валентина Коваленко в Управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області вкотре зустрілася з працівниками міліції, які прибули з відрядження зі східних регіонів країни, де здійснювали забезпечення охорони громадського порядку в районах проведення антитерористичної операції. Про це «Нова Доба» дізналася в обласній раді.

Звертаючись до правоохоронців, Валентина Коваленко висловила їм щиру вдячність за мужність, яку вони проявили під час виконання завдань з охорони громадського порядку й забезпечення безпеки наших громадян у тих регіонах.

– Як голова обласної ради можу впевнено сказати, що обласна державна адміністрація й депутатський корпус активно проявляють свою позицію та роблять все можливе, щоб підтримати наших військовослужбовців, переселенців. Зокрема, тим нашим хлопцям-міліціонерам, які були першими, а нині знову поїхали в зону АТО, зі свого фонду я виділила всі кошти, а це – 145 тисяч гривень на ту, звичайно, невеличку матеріальну допомогу. Хотілося б більше, але цього, на жаль зараз не дозволяє бюджет… Також звертаюся до керівництва: готуйте списки працівників, і ми також хоч трошки, але підтримаємо й вас, як і ваших колег, – зауважила Валентина Михайлівна.

У свою чергу, начальник УМВС в області Владислав Пустовар також подякував черкаським правоохоронцям за вірність присязі, яку вони проявили під час виконання поставлених завдань на сході країни.

На завершення зустрічі правоохоронцям, які відзначились при виконанні службових обов’язків, було вручено Почесні грамоти обласної ради, Почесні грамоти облдержадміністрації, подяки, годинники і цінні подарунки від управління МВС України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x