Опіки обличчя та рук отримали чоловіки під час пожежі у Тальному

Опіки обличчя та рук отримали чоловіки під час пожежі у Тальному

Учора, 10 липня о 10:20 на території приватного домоволодіння по вулиці Набережній сталася пожежа в гаражі. Повідомлення про загорання до Служби порятунку надійшло від місцевих жителів. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

На місце події оперативно прибули місцевий пожежно-рятувальний підрозділ Управління ДСНС та Добровільна пожежна дружина «Комбінату хлібопродуктів». О 11:04 пожежу було локалізовано, а о 12:10 – повністю ліквідовано.

Як стало відомо, в гаражі де знаходилось безліч легкозаймистих рідин, чоловіки використовуючи «болгарку», проводили ремонтні роботи. Ймовірно, одна з іскор потрапила на горючу рідину, що й спричинило загорання. В результаті спалаху 53-річний господар та його 50-річний товариш отримали опіки рук і обличчя та були терміново направлені до лікарні.

Вогнем знищено покрівлю та перекриття гаражу на загальній площі 50 кв.м., а також салон автомобіля «Москвич». Збиток завданий вогнем склав 40 000 грн. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електричних приладів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x