Катеринопільщина прийняла майже півсотні переселенців

Катеринопільщина прийняла майже півсотні переселенців

Соціальну допомогу переселенцям із Криму та східних областей надає Катеринопільська райдержадміністрація. Про це інформує «Нову Добу» прес-служба установи.

Влада району скоординовує всі зусилля для того, щоб люди, які приїхали з Криму та східних областей України, мали належну турботу і опіку. Так розпорядженням голови адміністрації створено робочу групу щодлядо проведення обстеження житлово-побутових умов проживання, вирішення соціальних проблемних питань громадян, що переселяються з південно-східних областей України та виявили бажання проживати на території району.
Станом на сьогоднішній день на території Катеринопільського району взято на облік 48 осіб, що змушені переселитися з АР Крим, м.Севастополя та південно-східних областей України (18 осіб – з АР Крим, 30 – з Донецької та Луганської областей). Всього до району переселилися15 сімей, Ці громадяни тимчасово проживають у близьких родичів.
Переселенцям районна рада надала допомогу на суму 10 тис.грн . Так, для отримання матеріальної допомоги звернулося 11 сімей. 6 родин отримали одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 4 тис.грн. Ще 5 – ти родинам допомога буде виплачена в липні поточного року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x