Із початку місяця платники Черкащини спрямували до бюджету 75,1 млн грн

Із початку місяця платники Черкащини спрямували до бюджету 75,1 млн грн

За липень надійшло на чотири мільйони гривень більше платежів до державного бюджету, ніж за попередній період минулого року. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Місцеві бюджети отримали 43,5 мільйонів гривень платежів. Варто зазначити, що розписи місцевих рад уже виконані на 25,4 %. Загалом із початку місяця платники Черкащини спрямували до бюджетів усіх рівнів 75,1 млн. грн. Про це поінформував в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць.

Також він доповів, що за перше півріччя управління забезпечило збір до загального фонду державного бюджету 1 338,4 млн. грн. податків і зборів. Поставлене області завдання виконано на 103,9 %, додатково надійшло 51 млн. гривень. До місцевих бюджетів Черкаської області за шість місяців спрямовано 1 034,6 млн. грн., розписи надходжень місцевих рад виконано на 105,2 %. Нагадаємо, цьогоріч мільярдної позначки надходження до місцевих бюджетів досягли 26 червня – на чотири дні раніше, ніж минулого року.

«Таких результатів ми досягли внаслідок активної протидії формуванню схемного кредиту з податку на додану вартість, вичищення ринку від контрафактної підакцизної продукції (фальсифікату) і боротьби з тіньовими зарплатами», – закцентував Володимир Коломієць.

Він наголосив, що завдання головного управління – підтримати платника, розвивати його, навчати і забезпечити якісними послугами. І детінізація економіки, над якою потужно працюють міндоходівці, також обертається підтримкою і захистом сумлінних платників нашої області від нечесних конкурентів.

«Я хочу підкреслити, що за останні два з половиною місяці в області значно виріс і є доволі високим рівень добровільної сплати податків», – сказав головний міндоходівець області.

Так, за півріччя забезпечено темп росту збору доходів державного бюджету на рівні 110,2 % (додатково зібрано 124,3 млн. грн.), місцевих бюджетів – 102,2 % (+22,7 млн. гривень).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x