Черкаські податківці витратили на армію 16 тисяч

Черкаські податківці витратили на армію 16 тисяч

Днями міндоходівці передали керівництву Оршанецького навчального центру Державної прикордонної служби України товари, продукти харчування, засоби захисту та гроші на загальну суму понад 16 тисяч гривень. Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ Міндоходів у Черкаській області.

До підтримки земляків-прикордонників долучились працівники Головного управління Міндоходів в області, ДПІ у м. Черкасах та Черкаському районі.
«Наш обов’язок – допомогти хлопцям, які зараз беруть участь в АТО на Луганщині і захищають державний кордон. Ми й надалі робитимемо все необхідне для підтримки бойового духу як наших земляків, так і всіх бійців, що не шкодуючи свого життя, відстоюють незалежність країни та наше право на мирне життя», – зазначив в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць.

У квітні обласні міндоходівці серед перших відгукнулися на заклик матеріально допомогти Збройним Силам України, зібрали 40 тисяч гривень і перерахували на придбання бронежилетів «Корсар М3» IV класу захисту для бійців Оршанецького навчального центру ДПС України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x