В ОДА говорили про взаємодію влади й бізнесу

В ОДА говорили про взаємодію влади й бізнесу

Сьогодні в ОДА відбулося розширене засідання обласної організації Федерації роботодавців України. У засіданні взяли участь Юрій Ткаченко голова Черкаської ОДА, Коломієць Володимир начальник ГУ Міндоходів, Петро Шевченко, голова Федерації профспілок Черкаської області, Валентина Жуковська, почесний президент ПАТ «Азот», Володимир Соколовський, радник Федерації роботодавців України, Борис Райков, президент Спілки промисловців і підприємців України. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

На засіданні обговорювалося питання взаємодія влади й бізнесу, також був підписаний меморандум про співпрацю між обласним об’єднанням роботодавців, обласним союзом промислових підприємців і ГУ Міндоходів у Черкаській області.

– Багато залежить від того, як місцева влада буде співпрацювати з бізнесом. Лише повне взаєморозуміння влади й бізнесу, зможе зробити область більш привабливою. Спільними зусиллями ми повинні наповнювати власний бюджет, забезпечувати соціальні виплати, зберігати існуючі робочі місця й створювати нові. Адже на сьогодні наша область є дотаційною, із запланованих 6 млрд доходів, 4 йдуть з дотації. Тому нам потрібно спільними зусиллями приваблювати інвестиції в область. Тому й бізнес, і влада повинні розробити програму, щоб область стала дотаційною по-мінімуму, – підкреслив Борис Сергійович.

У своєму виступі Юрій Ткаченко зазначив, що в Черкаської області є потенціал для росту. Також додав, що на найближчій сесії обласної ради буде винесено відповідну програму по скороченні використання газу в підприємствах соціальної сфери, як мінімум на 30 %.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x