Два матчі до відбору на чемпіонат Європи пройдуть у Черкасах

Два матчі до відбору на чемпіонат Європи пройдуть у Черкасах

На початку червня відбулася історична подія для Черкаського спорту. 8-го червня на черкаському Центральному стадіоні відбувся перший матч молодіжної збірної України. Українці на черкаському стадіоні здобули важку перемогу – 2:1. Той матч відбувся без жодних нарікань з боку УЄФА щодо організації поєдинку. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Нещодавно (на початку червня) федерація футболу України визначилася з тим, що два найближчі матчі до відбору на чемпіонат Європи (U-21) 2015-го року українці теж мають провести у Черкасах. А це зокрема гра 4-го вересня проти Швейцарії та 8-го вересня проти Ліхтенштейна. Фактично ФФУ задовольнило прохання обласної та міської влади Черкащини, громадської організації ФК «Славутич» та обласної федерації футболу.

Щоправда зараз проведення у Черкасах двох важливих матчів під питанням. Справа в тому, що представники Швейцарії та Ліхтенштейну звернулися до УЄФА з проханням зіграти матч у Києві чи Львові, згідно попередньої директиви УЄФА. Нагадаємо, що цю вимогу було висуното ще до матчу Україна – Латвія, тоді приймаючій стороні та ФФУ вдалося переконати всіх у черкаській безпеці та професіоналізмі.

Врятувати черкаських любителів взялася все та ж четвірка . За підписами обласної та міської влади, а також представників ФК «Славутич» і ФФЧО був відправлений ще один лист до федерацій футболу Швейцарії та Ліхтенштейну , а також УЄФА. У ньому йдеться про гарантії безпеки команд та вболівальників на стадіоні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x