Матч у Золотоноші виграв «ЛНЗ-Лебедин»

Матч у Золотоноші виграв «ЛНЗ-Лебедин»

Дощовий матч пройшов у Золотоноші, втім така погода не завадила результативній грі. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Вже на старті зустрічі під акомпанемент дощу гравці «ЛНЗ-Лебедина» заволоділи ініціативою й швидко її втілили у рахунку. На 7-ій хвилині відзначився головний голеадор команди, Максим Кретов. Далі гра проходила за ініціативи гостей. Підопічні Василя Гречаного більше володіли м’ячем та атакували, однак вже згаданий дощ не давав команді створити реальні загрози біля воріт Олександра Манжели.

В наступні 15 хвилин тривала в’язка гра, насичена на боротьбу в центрі поля та на підступах до штрафного «Спартака». Гравці золотоніського колективу шукали свою гру на контратаках, але як слід «втікти» від захисників Лебедина вони не могли. Натомість в середині першого тайму лебединці знову активізувалися. На 28-ій хвилині Артем Охременко небезпечно пробивав головою, але м’яч пролетів вище воріт. Втім через хвилину потому Максим Кретов ще раз нагадав про себе. 9-ка «ЛНЗ-Лебедина» у звичному для себе стилі, головою, переграв кіпера суперника – 2 : 0.

Гандикап у два м’ячі не заспокоїв приїжджу команду. Лебединці намагалися забити ще, втім реальних нагод для цього в першій половині зустрічі вже не було.

По-перерві «спартаківці» почали помилятися: гравці команди важко возилися з м’ячем та дуже повільно розгортали атаки. Натомість лебединці грамотно перекривали всі виходи з половини поля суперника й на цьому підґрунті створювали свої атаки. Таким чином був забитий третій гол. 55-та хвилина, затяжний розіграш на своїй половині від «Спартака» – обрізка – Андрій Колодяжний перехоплює м’яч, втікає від захисників, зміщується в центр, удар – 3 : 0. На цьому спортивний принцип мав залишити матч, але ні. На 60-ій хвилині помилилися захисники «ЛНЗ», й золотонісці цим скористалися, Роман Ілляшенко чудовим ударом переграв Сергія Пальчика – 1 : 3.

Цей гол неабияк збадьорив господарів поля. Гравці «Спартака» вже не боялися свого суперника й раз-по-раз розгортали свої атаки. Однак реальні шанси виникли лише наприкінці матчу, коли на 85-ій хвилині то Ілляшенко, то Лучанінов, то Бреус пробивали по воротах Пальчика, але так і не пробили. У підсумку 1 : 3, «ЛНЗ-Лебедин» здобуває перемогу в гостях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x