Табір «Лідер» радо приймає черкаських дітей

Табір «Лідер» радо приймає черкаських дітей

У п’ятницю, 11 липня 2014 року голова Уманської районної ради Олександр Дячук та його заступник Валентина Швець відвідали дитячий оздоровчий табір «Лідер», що розташувався на базі Городецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської обласної ради.

Директор закладу Ігор Кузьменко провів екскурсію, ознайомивши гостей з умовами проживання та відпочинку дітей у таборі. Зокрема, під час спілкування з посадовцями Ігор Андрійович наголосив, що діюча зміна нараховує 51 учень, розподілених на три загони: «Комета», «Невгамовні», «Вулик». Серед дітей є відмінники навчання, переможці різноманітних конкурсів і олімпіад, лідери учнівського самоврядування. У таборі впроваджено оздоровчі технології загартовування та психокорекція, передбачено п’ятиразове повноцінне харчування, пізнавальні екскурсії тощо.

За його словами, специфіка табору, перш за все, в тому, що окрім фізичного зміцнення та оздоровлення дітей, не менш важливою метою є й розвиток творчих та інтелектуальних здібностей, розкриття індивідуального потенціалу кожної дитини.

Упродовж перебування у таборі його вихованці також побували на екскурсіях в Оксанинському музеї двічі Героя Радянського Союзу Івана Черняховського та на кінному заводі у Жашкові.

Цього дня до дитячого табору також завітали Городецький сільський голова Валентина Вишнівська та депутат районної ради, керівник ФГ «Агрофірма «Базис» Володимир Осадчий. Вони із задоволенням поспілкувалися з дітьми та вихователями й висловили переконання, що табірці захочуть неодмінно сюди повернутися і в наступному році.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x