Канівчанин вирощував на городі коноплю

Канівчанин вирощував на городі коноплю

Працівники міліції Канівського міського відділу міліції затримали місцевого жителя, який вирощував на присадибній ділянці рослини коноплі. По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

В ході проведення операції «Мак» до правоохоронців Канівського міського відділу міліції надійшло повідомлення, що один із місцевих мешканців у себе на присадибній ділянці вирощує нарковмісні рослини. Міліціонери зареєстрували повідомлення та почали проводити перевірку.

Отримавши постанову на проведення обшуку домоволодіння підозрюваного, оперативники направились за його місцем проживання. В ході обшуку інформація підтвердилась. На городі господаря серед картоплі, моркви та буряків рівненькими рядками проростало 15 кущів марихуани.

Насадження коноплі було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, а чоловіка запросили до міліції для дачі пояснень.

В розмові з правоохоронцями 39 – річний канівчанин не став заперечувати своєї вини, а навпаки розповів, що нарковмісні рослини вирощував для власного вжитку.

Наразі за вчинене кримінальне правопорушення слідчим відділенням Канівського міського відділу відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x