Закордоном працевлаштовуються гравці «Черкаських Мавп»

Закордоном працевлаштовуються гравці «Черкаських Мавп»

Екс-форвард Черкаських Мавп – Юрій Фрасенюк, який виступав останні два сезони в івано-франківській Говерлі, став гравцем румунського Пітешті. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Цікаво, що, за повідомленнями ресурсу, у Фрасенюк, який народився в Кишиневі, є румунський паспорт. Таким чином, він не вважатиметься в чемпіонаті Румунії легіонером.

27-річний Фрасенюк став професійним баскетболістом у складі южненського Хіміка. Пізніше в його кар\’єрі були Пульсар, БК Одеса, Черкаські Мавпи і, нарешті, Говерла. У минулому сезоні Суперліги Юрій набирав 6,9 очка і 4,1 підбору в середньому за гру.

Пітешті можна назвати середняком румунської ліги. Минулий сезон команда завершила на шостому місці в регулярному чемпіонаті, після чого поступилася у чвертьфіналі плей-офф Таргу Мурешу.

А тим часом центровий – Кирило Фесенко, який виступав у «Мавпах» у сезоні 2005-2006, потрапив в заявку команди НБА – «Міннесота Тімбервулвз» на Літню лігу НБА, матчі якої пройдуть в Лас-Вегасі. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Минулий сезон 27-річний центровий провів у D-лізі (Лізі розвитку), виступаючи за «Делавер» і «Кантон». Раніше українець вже виступав в НБА, де з 2007 по 2011 захищав кольори «Юти Джаз», а сезон 2011/2012 провів у «Індіані Пейсерс».

Також, як стало відомо колишній центровий «Черкаських Мавп» – Мільян Пуповіч близький до підписання угоди з Чорним Морем. Минулоріч сербський центровий виступав у цьому болгарському клубі з яким зумів дійти до півфіналу чемпіонату. При цьому центровий здобував 15 очок та 8.9 підбирань у середньому за гру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x