Троє гравців «Черкаських Мавп» можуть не взяти участі у чемпіонаті Європи

Троє гравців «Черкаських Мавп»  можуть не взяти участі у чемпіонаті Європи

Збірна України U-18 проводить заключний збір до чемпіонату Європи у Черкасах Юнацька збірна України з баскетболу продовжує готуватися до чемпіонату Європи U-18 у Черкасах. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Після двох товариських спарингів у Грузії хлопці Максима Міхельсона повернулися до Черкас. До завершення роботи та відльоту у Болгарію нашій збірній залишилося 10 днів. Уже 22-го липня українська команда вирушить на Євробаскет серед вісімнадцятирічних (дивізіон В). Таким чином кожному тренуванню приділяється максимальна увага. Зрештою, хлопці уже повністю переключилися на роботу з м’ячем. Важкі тренування у парках та пляжах уже позаду, відтепер виключно тактична робота і напрацювання ігрових взаємодій. Щоправда, інколи хлопці працюють у тренажерному залі.

Новини останнього тренування дещо прикрі для черкаських вболівальників. Відразу троє (з восьми) гравців, які представляють «Черкаські Мавпи» у збірній, не могли взяти участь у роботі команди. Поза грою через травми опинилися Олександр Кобець та Максим Мірошніченко, застуда у Андрія Шаламова. Якщо останні двоє уже найближчим часом приєднаються до загальної групи, то травма Кобця може бути серйозною. Олександра турбує спина і вже завтра один із лідерів збірної вирушить у Київ на детальне обстеження. Щодо кадрового питання, то за кілька днів Максиму Міхельсону потрібно визначитися з остаточним списком 12-ти гравців, яків поїдуть у Болгарію. Поки що у таборі збірної 15 виконавців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x