ДАІ навчали дітей правил дорожнього руху

ДАІ навчали дітей правил дорожнього руху

Інспектори ВДАІ Черкас завітали в дитячий оздоровчий табір \”Мрія\” для того, щоб навчити дітей Правил дорожнього руху. Про це інформує «Нову Добу» прес-служба ДАІ Черкащини.

Зустріч розпочалася із бесіди про Правила дорожнього руху. Із дітьми обговорювали випадки які траплялися з ними на дорозі під час канікул. Інспектор ДАІ запропонувала дітям більш детально вивчити дорожні знаки, оскільки частина дітей живуть у сільській місцевості і їм рідко трапляються дорожні знаки, які розташовані в обласному центрі. Діти із захватом дивилися на малюнки, які показувала інспектор, із зображенням дорожніх знаків та їх розташування на перехресті.

Правоохоронців здивувало коли діти піднімали руки розказували вірші та загадки про знаки. Дуже приємно коли батьки приділяють увагу темі дорожнього руху у повсякденному житті.

На подвір’ї табору, все стало ще цікавіше. Всім учасникам роздали кольорову крейду і розпочався майстер клас з малювання знаків. Але в конкурсі, де приймають участь діти, переможців і переможених немає. Інспектор всім учасникам конкурсу вручила календарики, із нагадуванням про важливість дотримання Правил дорожнього руху.

Діти були у захваті та пообіцяли, що коли повернуться з літнього табору додому, розкажуть усе, що дізналися своїм товаришам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x