Смілянин-учасник АТО потребує допомоги

Смілянин-учасник АТО потребує допомоги

Олександр Кікін перебуває в Київському військовому госпіталі та потребує зупинення зараження крові, а згодом – протезування, інформує ТСН. Для лікування чоловіку потрібні 150 тисяч євро.

33-річний смілянин Олександр Кікін йшов добровольцем захищати Україну під Слов\’янськ, а повернувся з АТО вже на швидкій. Отримав мінно-вибухову травму та вогнепально-сліпе осколкове поранення з вогняними опіками. Чоловіку ампутували ліву ногу, а через сепсис – є ризик ампутації і правої ноги.

Важкі поранення хлопець отримав на День Конституції, під час так званого перемир\’я. Їх в мінометній бригаді було троє. Вижив лише він. Мати не може стримати сліз – до останнього родичі від неї приховували, де перебуває її син. Для лікування необхідні кошти, яких у сім\’ї немає.

– Десь близько 150 тис. євро. Ми з чоловіком два пенсіонери. У мене пенсія 1.100, у чоловіка – 1.200. Природно грошей таких ми ніяк зібрати не можемо. Нізвідки. Зараз намагаємося, просимо у людей допомоги, тому що ну немає. І дивитися на цю біль, на це все, мені, як матері, дуже важко, – каже жінка.

Тридцятитрьохрічний Олександр Кікін мріє про повернення до звичного життя та дякує за будь-яку допомогу.
– Взагалі будь-яким людям спасибі за те, що хто копійку, хто дві, хто скільки може дає, щоб вилікуватися, я дуже хочу стати на ноги і вести подальшу повноцінне життя. Я цього прагну – я цього доб\’юся\”, – каже чоловік.

Реквізити для допомоги:
ПриватБанк 4149 4378 4287 0519 КІКІНА НАТАЛІЯ СЕРГІЇВНА (сестра Олександра Кікіна);
Контактний телефон: 066 483 91 13 – Ілля Деркач (племінник Олександра).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x