У черкащанина вкрали металеві двері

У черкащанина вкрали металеві двері

Чоловік, що купив квартиру у новобудові, постраждав від зловмисника, який шукаючи кошти на оковиту поцупив у нього металеві двері. Зловмисник затриманий та дає покази. За скоєне йому загрожує до трьох років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Придніпровського районного відділу міліції звернувся 29-річний житель міста та повідомив про крадіжку металевих дверей. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та дільничний інспектор міліції.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що нещодавно купив квартиру в одній із новобудов міста. В будинку мешканців небагато, усі роблять ремонт і тому двері, які він придбав, поставив біля вхідних дверей своєї квартири. У вечері виявив їх відсутність.

Ретельно оглянувши місце пригоди та опитавши сусідів потерпілого, працівники міліції розпочали пошуки зловмисника. Під час оперативно-розшукових заходів до правоохоронців надійшла інформація, що ближче до обіду до будинку під’їжджав автомобіль вантажоперевізника і в нього невідомий чоловік погрузив, схожі на крадені, металеві двері.

Перевіряючи підприємства, які займаються вантажоперевезеннями правоохоронці встановили, що до даного кримінального правопорушення причетний 28-річний мешканець одного із сіл району, який у минулому мав проблеми із законом. Чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу. Він розповів правоохоронцям, що приїхав у місто по власним справам. Гуляючи містом, зайшов на вулицю, де побудований новий житловий комплекс. В будинку було не людно і побачивши металеві двері, які стояли без нагляду, вирішив їх вкрасти. Через газету найняв автомобіль для вантажних перевезень та перевіз їх додому, після чого продав за 400 гривень.

Наразі слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові обрана міра запобіжного заходу – домашній арешт. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x