Сьогодні у Черкасах поховають 25-річного контрактника та прикордонника з Іспанії

Сьогодні у Черкасах поховають 25-річного контрактника та прикордонника з Іспанії

Сьогодні в останню путь у Черкасах проведуть 25-річного Миколу Калашника, який загинув о зоні АТО. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті VIKKA.UA.

Із молодим військовим прощатимуться об 11:00 за адресою: вулиця Героїв Дніпра, 49. Ховатимуть його на 4-ому міському кладовищі.

Хлопець загинув 11 липня біля села Червона Зоря Шахтарського району Донецької області. Після мінометного обстрілу з боку противника детонували боєприпаси на артилерійській установці, навідником якої він був.

Як розповів очільник обласного військкомату Євгеній Курбет, на службу хлопець був призваний за контрактом у 2011-ому році. Проходив її у 72-ій окремій механізованій бригаді в місті Біла Церква Київської області.

У цей же день об 11.30 прощатимуться із ще одним бійцем – прикордонником Павлом Лазаренком, 1974 року народження. Церемонія прощання з ним відбудеться в навчальному центрі Держприкордонслужби України в Оршанці неподалік Черкас.

Цей боєць усього місяць встиг мужньо протистояти терористам на Сході. Як розповів Євгеній Курбет, 12 червня він був призваний на службу як військовозобов’язаний у зв’язку з мобілізацією. Був мобілізований добровольцем до навчального центру Держприкордонслужби в Оршанці, після чого у складі групи прикордонників направлений для посилення охорони державних рубежів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x