Цього року черкасцям видали майже 5 тисяч ідентифікаційних номерів

Цього року черкасцям видали  майже 5 тисяч ідентифікаційних номерів

З початку року Державною податковою інспекцією у м. Черкасах видано майже 5 тис реєстраційних номерів облікової картки платника податків, з них близько 4 тисяч – про зміну даних, які вносяться до облікової картки. Про це «Новій Добі» повідомили в ДПІ у м. Черкасах.

Нагадуємо, що відповідно до п.70.7 статті 70 Податкового кодексу України фізичні особи-платники податків зобов’язані подавати ДПІ за місцем реєстрації відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки або повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті), протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання відповідної заяви за встановленою формою.

На прохання фізичної особи до його паспорту (сьома, восьма або дев\’ята сторінки) можуть бути внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру (п.70.10 статті 70 Податкового кодексу України). Таку позначку можна одержати як під час первинної реєстрації в Державному Реєстрі фізичних осіб, так і при внесенні змін у картку або її заміни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x