Тальнівська РДА провела координаційну нараду

Тальнівська РДА провела координаційну нараду

14 липня голова Тальнівської райдержадміністрації Юрій Нечай за участю голови районної ради Наталії Руснак, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в районі провів розширену координаційну нараду. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Тальнівської РДА.

На нараді проаналізували стан виконання попередніх доручень. Зокрема про забезпечення прийому, поселення та соціального захисту переселенців зі східних областей України інформував Олександр Мельниченко – завідувач сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи апарату райдержадміністрації.

Про результати діяльності робочої групи з легалізації робочих місць за минулий тиждень доповідала начальник управління соціального захисту населення Тетяна Маринченко.

Завідувач сектору розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Юрій Борисенко ознайомив зі станом підготовки до опалювального сезону. Він відзначив, що наразі в районі проводиться аудит котелень закладів соціальної сфери, з метою пошуку можливостей скорочення споживання природного газу в опалювальному сезоні2014-2015 роківта можливості переходу на альтернативні види палива.

Начальник відділу інформаційної політики Тетяна Півторак зосередила увагу присутніх на необхідності активізації передплати обласних та районних видань на ІІ півріччя.

Очільник району, Юрій Нечай, підкреслив, що в районі триває збір продуктів харчування для жителів постраждалих регіонів України та бійців, які знаходяться в районі проведення антитерористичної операції та наголосив на необхідності скоординованості зусиль в цій роботі органів влади та громадськості району.
Після розгляду цих та інших питань було дано ряд доручень відповідальним працівникам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x