У таборі на Золотоніщині провели свято «Передай вогонь перемоги»

У таборі на Золотоніщині провели свято «Передай вогонь перемоги»

За сприяння обласного відділення Національного Олімпійського комітету України дитячі табори Черкащини впродовж літніх змін проводять малі олімпіади з різних видів спорту та інші змагання в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської обласної ради.

Зокрема, 16 липня 2014 року до Всеукраїнської акції «Передай вогонь перемоги» долучився дитячий оздоровчий табір «Гайдарівець», що розташований в с. Чапаєвка Золотоніського району.

Незабутнє свято відбулося майже для 180 дітей, які перебували в таборі. Розпочалося воно запалюванням олімпійського вогню, підняттям прапора та виконанням Гімну України.

– У рамках заходів «Олімпійського літа» упродовж усіх табірних змін проводяться різноманітні естафети, козацькі ігри, змагання, – розповідає директор табору «Гайдарівець» Микола Куреня. – Сьогодні наш табір долучився і до Всеукраїнської акції «Передай вогонь перемоги». Ми дуже раді, що з цієї нагоди до нас завітали представники Черкаського відділення НОК України, щоб передати футбольні, волейбольні, баскетбольні мячі, інвентар для гри в бадмінтон, літературу олімпійської тематики та сувенірну атрибутику з олімпійською символікою.

Виконала цю почесну місію відповідальний секретар обласного олімпійського осередку Дарія Татаренко. Вона розповіла дітям про олімпійський рух на Черкащині та в Україні. Поінформувала дітей оздоровчого табору про те, що з 16 по 28 серпня в китайському Нанкіні стартують ІІ юнацькі Олімпійські ігри, які зберуть найкращих атлетів віком від 14 до 18 років з понад 200 країн світу і побажала дітям гарно провести літній час, набратися сил, загартуватися, щоб і собі стати спортсменами та досягти результатів, щоб з часом представляти нашу державу на олімпійських іграх.
Естафета «Передай вогонь перемоги» крокує літніми таборами. Наразі вже готується до її прийняття оздоровчий табір «Дніпровець» м. Черкаси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x