У Черкасах пройшов семінар «Як відновити та зберегти здоров’я»

У Черкасах пройшов семінар «Як відновити та зберегти здоров’я»

Днями в Черкасах відбувся семінар на тему «Як відновити та зберегти здоров’я». Про фактори, які впливають на стан здоров’я, про причини виникнення хвороб, роль імунної системи в збереженні здоров’я розповіли лікарі: черкащанка, терапевт вищої категорії Ємець Валентина та гостя з Києва дитячий невролог вищої категорії Іванова Олена. Про це «Нова Доба» дізналася із власних джерел.

Учасників семінару потішили ті факти, що серед факторів впливу на здоров’я, за даними наукових досліджень, 50% відводять здоровому способу життя. Тобто, ми можемо в повній мірі впливати на стан свого здоров’я з метою покращення якості та тривалості життя. Адже ресурс, закладений в нас природою, мінімум в 2 рази перевищує середню тривалість життя, що є на сьогодні. «Першим «пожирачем» життєвої енергії є наше харчування. На сьогоднішній день акценти чомусь розставлені на енергетичну цінність та калорійність, а не на якість продуктів харчування та його збалансованість, забезпеченість поживними речовинами, в т.ч. мінералами та вітамінами», – стверджує Валентина Ємець, терапевт з багаторічним стажем, жителька м. Черкаси.

Не менш важливим є достатнє вживання води, до того ж якісної. Фізична, інтелектуальна активність, відсутність шкідливих звичок, позитивне мислення – все нам під силу, щоби набирати життєву енергію, а не витрачати її.

Лікарі також розповіли про роль імунної системи в підтримці здоров’я, про її захисну функцію та можливості відновлення, збалансування та підтримки за допомогою природних чинників – імуномодуляторів нового покоління, розроблених на основі новітніх технологій, яким являється трансфер фактор. «Найперспективніший з усіх продуктів в області охорони здоров’я, які з’явилися за останні декілька десятиліть, та являються майбутнім науки» (В.Тутельян, д.м.н; професор, академік РАМН).

«Зважаючи на те, що організм людини це складна біоенергетична система зі здатністю самовідновлення та появою чинників, що допомагають цьому процесу, у нас з’явилась можливість відновлювати та підтримувати здоров’я на оптимальному рівні на протязі всього життя. Тож, здоров’я кожного в його руках! Здоров’я Вам!», – підсумувала Валентина Ємець.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x