На Звенигородщині у пенсіонерки вкрали оприскувач

На Звенигородщині у пенсіонерки вкрали оприскувач

Дільничні інспектори міліції Звенигородського районного відділу затримали чоловіка, який викрав оприскувач у пенсіонерки. Зловмисника затримано, він дає покази. За вчинене йому загрожує покарання до трьох років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

У вечері на мобільний телефон дільничного інспектора Звенигородського районного відділу міліції зателефонувала 73-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку оприскувача. Прибувши на місце пригоди правоохоронець опитав потерпілу та отримавши усю необхідну інформацію, розпочав пошуки крадія.

Дільничний проводив подворовий обхід та перевіряв осіб, раніше судимих за аналогічні злочини. Але зловмисник видав себе сам. Через декілька годин, до міліціонера надійшла інформація, що люди бачили, як селом йшов місцевий житель і ніс річ схожу на викрадену. В цей час до нього зателефонувала і потерпіла, яка повідомила, що оприскувач з’явився біля клітки її домоволодіння. Встановивши особу підозрюваного дільничний запросив 32-річного раніше судимого чоловіка до райвідділу для дачі показів.

В розмові з правоохоронцями, під тиском незаперечних доказів, підозрюваний у всьому зізнався. Він розповів, що ніде не працює, а кошти вкрай були потрібні. Йому було відомо коли жінка піде з дому, тому дочекавшись коли вона пішла, проник на територію домоволодіння і з відкритого підсобного приміщення викрав перше, що потрапило під руку – оприскувач. Коли дізнався, що крадія шукають правоохоронці, злякався та вирішив повернути крадену річ, але це не звільняє його від відповідальності за вчинене.

Наразі за даним фактом слідчим відділенням Звенигородського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робот на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x