Черкащани сплатили 45,3 тис грн податку на нерухоме майно

Черкащани сплатили 45,3 тис грн податку на нерухоме майно

З початку року фізичні особи – платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки перерахували до місцевих бюджетів 45,39 тис грн цього податку, що становить 30% від очікуваних надходжень податку на нерухомість від платників – фізосіб. У т.ч. у липні сплачено 36,99 тис грн податку. Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ Міндоходів у Черкаські області.

Як повідомили в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб головного управління Міндоходів в області, до 1 липня цього року згідно з нормами Податкового кодексу України платникам податку – фізичним особам-власникам об’єктів житлової нерухомості направлені 385 податкових повідомлень-рішень про сплату 152,1 тис грн податку за базовий податковий (звітний) 2013 рік. Термін сплати податку – протягом 60 днів з моменту отримання рішення.

Нагадуємо, що цього року фізичні особи сплачують, згідно з отриманими повідомлень-рішеннями, податок на нерухомість за перший базовий податковий (звітний) період, тобто за 2013 рік. Базою оподаткування є житлова площа об’єктів житлової нерухомості, у т.ч. їх часток.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x