Відбувся семінар для платників податків Черкас та Черкаського району

Відбувся семінар для платників податків Черкас та Черкаського району

Черговий спільний кущовий семінар Головного управління Міндоходів в області та Черкаської митниці Міндоходів відбувся 15 липня в актовій залі головного управління. Його провели керівники профільних підрозділів територіальних підрозділів Міндоходів. Тема семінару: «Практика застосування норм Податкового та Митного кодексів України. Останні зміни. Єдиний соціальний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування». Про це «Нову Добу» поінформували в ГУ Міндоходів у Черкаській області.

З вітальним словом до учасників семінару звернулась перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Тетяна Проценко.

Серед висвітлених питань – сплата податку на прибуток, правила застосування звичайних цін, трансфертне ціноутворення, справляння на додану вартість, податок на доходи фізичних осіб, податок на нерухомість, акцизи, єдиний внесок, подання електронної звітності та застосування РРО. Загальна кількість слухачів семінару – 166 платників з Черкас та Черкаського району.

Також під час семінару в рамках обласної акції «Громадський контроль» було проведено альтернативне опитування (анкетування) учасників семінару з питань роботи міського та районного центрів обслуговування платників, якості наданих адміністративних послуг та інформаційно – роз’яснювальної роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x