У Черкасах реконструюватимуть вулицю

У Черкасах реконструюватимуть вулицю

Сьогодні під час наради з проектантами, чиновниками і забудовником міський голова Черкас Сергій Одарич доручив внести зміни до проекту реконструкції вулиці Менделєєва. Зокрема, він доручив передбачити більше паркувальних місць та зробити тротуари для пішоходів. Про це «Нову Добу» поінформували в Черкаській міській раді.

Реконструювати вулицю Менделєєва планували ще два роки тому. Торік попередня влада розробила проект. Але він, за словами мера, не відповідав завданням.

– Деякі роботи передбачалося проводити на газопроводі високого тиску, а це забороняється. Тому ми зібралися, щоб вирішити чимало проблем. Попереднім проектом передбачалося дуже мало паркувальних місць. Дав доручення змінити проект і після цього розпочати виконання робіт, – розповів Сергій Одарич.

Протягом цього року більшість робіт на вул. Менделєєва планують завершити. Передбачають розширення вулиці, укладання двох шарів асфальту – один з яких ЩМА, облаштування паркувальних кишень, тротуарів і освітлення. На ці роботи в міському бюджеті передбачено близько 8 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x